Frisk fanget rødtunge fra Nordsøen- kødet er fast og hvidt. Rødtungen er især kendt for dens sødlige smag. FRISKFANGET DANSK RØDTUNGE. Håndskåret til filét uden ben. 800 g Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert,

Rødtungefilét u/skind. håndskåret, 1000 gr.

375,00 kr.

Frisk fanget rødtunge fra Nordsøen- kødet er fast og hvidt. Rødtungen er især kendt for dens sødlige smag.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): rodtunge-002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Frisk fanget rødtunge fra Nordsøen- kødet er fast og hvidt. Rødtungen er især kendt for dens sødlige smag.

FRISKFANGET DANSK RØDTUNGE. Håndskåret til filét uden ben. 1000 gr

Rødtungen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller grilles. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert,

Fangstmetode: Trawlfiskeri/havfiskeri

Fangstområde: FAO27

Oprindelse: Danmark

Produceret i: Hvide Sande – Danmark

KAN FRYSES

Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi  til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.

Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.