Hvor meget fisk skal jeg bruge?

Undgå madspil – det er noget, der står os meget nær!

Dernæst er anbefalingen, at du spiser 350 gram fisk hver uge – heraf skal 200 gram være kategoriseret som fed fisk. Eksempelvis sild, laks, ørred eller makrel. 

Filét – mager fisk fx torsk250-300gram
Filét – rødspætte175-200gram
Urenset fisk – fx flået rødspætter400gram
Krabbeklør3-4styk
Jomfruhummerhaler250gram

Hvor meget fisk skal jeg så bruge for at undgå spørgsmål? Det spørgsmål får vi ofte- og fisk er desværre fortsat lidt mindre almindeligt en eksempelvis grisekød, så vi er ikke vant til at beregne hvor meget fisk vi skal bruge.  Derudover er der forskel på hvor fedtholdig fisken er, hvilket også har stor betydning

Følgende oversigt viser hvor meget fisk vi anbefaler per person – det kan være svært at lave en præcis oversigt, da der er stor forskel på om du eksempelvis steger fisken hel, spiser skaldyr, laver det til fars osv. 

Vil du have en konkret anbefaling bedes du kontakte os på telefon (96 75 12 07) eller mail (Info@friskfangetfisk.dk). 

Vi hader madspild, og vi har ingen spild på vores lager, da vi er partner med en grossist-virksomheder. Så vi håndplukker det bedste til dig.