Beskrivelse
Kullerfilét u/skind. 1000 G.
(Melanogrammus aeglefinus)
Friskfangede danske kuller. Kødet minder meget om torskens, men flagerne er mindre, og det er en smule mere tørt. Kulleren kan erstatte torsken eller andre torskefisk i forskellige retter. Kulleren kan tilberedes på mange måder, fx koges, dampes eller grilles.
Fangstmetode:Trawl-fiskeri/havfiskeri
Fangstområde: FAO27
Oprindelse: Danmark
Landet i: Hvide Sande – Danmark
KAN FRYSES!
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.
Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.