Beskrivelse
Friskfangede danske Nordsø-rødspætter. Flået og håndskåret til filéter UDEN skind og ben.
Foretrækker du skind på den ene side, kan dette også bestilles.
Fangstmetode:Trawl-fiskeri/havfiskeri
Fangstområde: FAO27
Oprindelse: Danmark
Rødspætten er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Den er en meget vigtig art i dansk konsumfiskeri. Rødspætten kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller paneres. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.
Landet i: Hvide Sande – Danmark
KAN FRYSES!
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.
Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.