FriskFangetFisk.dk

Hvide sande ligger længst mod vest – lige midt på landtangen holmsland klit – mellem vesterhav og ringkøbing fjord. Her mærkes livet og naturkræfterne – og indbyggerne I byen er opvokset med havet som nabo og generationer efter generationer har valgt fiskeriet som deres erhverv. Det giver en stolthed og en samvittighedsfuld indstilling til at ville levere den bedste kvalitet og oplevelse, når du skal have frisk fisk på bordet.

Hurtig og sikker levering fra hvide sande

FriskFangetFisk er ejet af NetFisk ApS og er et samarbejde mellem fiskeskipper Verner Møller og Johan Løvendahl Nielsen på RI468 Juli-Ane (se videoen her) og VestFisk, som garanterer dig friskfanget fisk, direkte fra forarbejdning afsendt til dig med Xpressen fødevaregodkendte biler. 

Uden dyre mellemled – så du får mere får pengene, og du slipper for at tænke på fiskebutikkens åbningstider og parkeringsmuligheder.

Nemmere og billigere bliver det ikke.

Se video fra vestfisk

Hør historien bag Vestfisk, som blev Årets Iværksætter i Ringkøbing-Skjern Kommune 2015. 

Sammensæt som du vil

Vi ønsker at inspirere dig til at nyde den friske fisk, som du kender – men også til at prøve nye arter. Vi tilbyder dig forskellige færdigpakkede kasser – men du kan også sammensætte din helt egen smagekasse. Fælles for alle kasser er frisk fisk pakket på is, og leveret indenfor 24 timer hos dig. Samtidig har vi udvalgt nemme og let tilgængelige opskrifter – bl.a. udarbejdet af bl.a. de lokale restauratører og kokke. Du kan servere sunde, nemme og hurtigt tilberedte middage med følelsen af Vesterhav – hjemme i dit eget køkken.

Køb stort ind – og frys ned

Benyt dig af vores gode tilbud på mix-kasser. Her sparer du penge og varerne er helt friske og derfor meget velegnede til at spise straks, men også til at fryse ned til senere brug. 

Kontakt os gerne

På www.FriskFangetFisk.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden er du velkommen til at kontakte os.

Har du andre spørgsmål til os, er du også velkommen til at kontakte os på info@friskfangetfisk.dk eller tlf. 96 75 12 09. Telefontid hverdage kl. 8-16.

E-mails besvares indenfor 24 timer på hverdage.