Beskrivelse
Pighvarfilét 1000 gr. håndskåret.
(Scophthalmus maximus)
Frisklandede danske pighvar – håndskåret til filéter. 100% fri for ben.
Tilberedning:
Kødet er hvidt, fast og velsmagende. Kan bruges både flået, hel og som filet. Kan ligesom de andre fladfisk både steges, grilles, dampes og koges.
KAN FRYSES.
Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri/havfiskeri
Fangstområde: FA027 – Danske farvande
Forarbejdet i: Hvide Sande – Danmark
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.