Beskrivelse
Hel helleflynder. 1.6 – 1.8 kg. – måske DK’s lækreste fisk
Hippoglossus hippoglossus)
Helleflynderen er en god spisefisk med hvidt, fast kød. Helleflynderen kan ligesom de andre fladfisk tilberedes på forskellige måder. De kan f.eks. steges, dampes eller paneres. Fladfiskene kan nemt erstatte hinanden i retter, hvor der skal bruges fladfisk. Kødet er fast og magert.
Fangstmetode: havfiskeri
Fangstområde: FAO27
Landet i: Hvide Sande – Danmark
KAN FRYSES!
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering.
Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.