Beskrivelse
Ferske torskerogn 1000 gram. (“Også kaldet bukser)
(Gadus Morhua)
Torskerogn kaldes lokalt også for torskebukser, da de ligner bukser (der skal bruges lidt fantatsi :o) )
Sæsonen for torskerogn er første kvartal af året, hvor det normalt er vores bedst sælgende produkt. Smagen på “bukserne” er meget anderledes end normale dåsetorskerogn, som de fleste kender.
Torskerogn hører til kategorien halvfed fisk, der indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Torskerogn er særligt rig på jod og har et højt indhold af D-, E- og B12-vitamin.
Har du endnu ikke smagt friskt torskerogn, så tøv ikke for længe – det smager både godt og er super sundt.
Fangstmetode: Trawl-/garnfiskeri
Fangstområde: FAO27
Oprindelse: Danmark, Nordsøen
Produceret i: Hvide Sande, Danmark
KAN FRYSES
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.