Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Grillet kulmule med frisk couscoussalat – en let og velsmagende ret, hvor saftig fisk grilles og serveres med en farverig salat af couscous, blomkål, tomater, oliven og feta, krydret med friske urter.

Grillet Kulmule


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: FriskFangetFisk

Description

Grillet kulmule med frisk couscoussalat – en let og velsmagende ret, hvor saftig fisk grilles og serveres med en farverig salat af couscous, blomkål, tomater, oliven og feta, krydret med friske urter. Perfekt til en let middag eller sommermåltid.


Ingredienser

Skaler
  • 500 g kulmulefilet med skind
  • Frisk timian
  • 200 g couscous
  • 2 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • 200 g blomkål
  • 4 forårsløg
  • 1/4 bundt dild
  • 100 g gule cherrytomater
  • 100 g røde cherrytomater
  • 100 g feta
  • 16 sorte oliven
  • Salt
  • Sort peber
  • 1 citron, i både

Fremgangsmåde

Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk oliven

olie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det

trække i 10 minutter.

Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.

Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre

stykker.

Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt

og peber.

Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt

og peber.

Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver

side og servér den med couscoussen.

Notes

Kan også laves med torsk eller havtaske.

Grillet kulmule med frisk couscoussalat – en let og velsmagende ret, hvor saftig fisk grilles og serveres med en farverig salat af couscous, blomkål, tomater, oliven og feta, krydret med friske urter.
Grillet kulmule med frisk couscoussalat – en let og velsmagende ret, hvor saftig fisk grilles og serveres med en farverig salat af couscous, blomkål, tomater, oliven og feta, krydret med friske urter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star