Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Frisk og farverig ceviche af kuller med sprøde bananchips og krydret peberfrugtcreme – en smagsoplevelse fyldt med friskhed og knasende tekstur.

Ceviche af kuller


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: FriskFangetFisk

Description

En frisk og smagfuld ret, hvor fisk marineres i limesaft og blandes med farverige grøntsager som rødløg, chili, tomater og avocado. Serveres med sprøde hjemmelavede bananchips og en krydret creme af peberfrugter, hvidløg og ingefær. Perfekt som en imponerende forret eller let hovedret.


Ingredienser

Skaler

Ceviche:

  • 500 g kullerfilet
  • 2 dl limesaft
  • 1 rødløg
  • 1 chili uden kerner
  • 3 tomater uden kerner
  • 2 avocadoer
  • 1 bundt koriander

Bananchips:

  • 23 hele økologiske bananer (stilken kun lige skåret af)
  • Olie til fritering

Creme af peberfrugt:

  • 4 gule peberfrugter (grillet møre, skindet må gerne være sort)
  • 1 cm ingefær
  • ½ fed hvidløg
  • ½ chili uden kerner
  • 34 spsk olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde

BANANCHIPS

Olien varmes op til 160-180 grader. Skær tynde skiver af bananerne på den lange

led (gerne på mandolinjern) og friter dem i olien. Når de er gyldne og sprøde, tages

de op af olien og lægges til afdrypning på noget køkkenrulle. Lav lidt ad gangen så

olien ikke falder for meget i temperatur, når bananerne kommes i.

CREMEN

Hvidløg presses, ingefær rives og chili hakkes fint. Pil den brændte skræl af peberfrugterne og fri dem for kerner. Blend alle ingredienserne til cremen. Smag til med salt.

CEVICHE

Skær fisken i 1,5 cm tern. Vend fiskestykkerne i limesaften og lad dem trække i ca.

10 minutter til de er blevet hvide. Skær rødløg, chili, tomater og avocado i små tern.

Hak koriander groft (gem lidt til pynt). Tag fisken op af limesaften og vend fisketernene sammen med de hakkede grøntsager. Vend cremen i.

Frisk og farverig ceviche af kuller med sprøde bananchips og krydret peberfrugtcreme – en smagsoplevelse fyldt med friskhed og knasende tekstur.
Frisk og farverig ceviche af kuller med sprøde bananchips og krydret peberfrugtcreme – en smagsoplevelse fyldt med friskhed og knasende tekstur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star