Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Lad Sandgaardens pighvar med bacon og hvidløg forføre dine smagsløg – en opskrift fra FriskFangetFisk.dk, der hylder den friske fisk.

Pighvar med bacon og hvidløg


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: Sandgaarden, Søndervig

Description

En super lækker fiskeret fra øverste hylde. Vi har her besøgt Sandgaarden i Søndervig som har beriget os med denne skønne opskrift.

Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk


Ingredienser

Skaler

1 hel pighvar (ca. 1200 g)

Sauce:

12 fed hvidløg

200 g bacon skåret i terninger

75 g usaltet smør

4 dl kalvefond, der koges ind til 1 dl

2 skalotteløg

½ dl olivenolie eller afklaret smør til stegning

Hakket løvstikke

Salt, peber

Mel til panering

Øvrigt tilbehør efter behag


Fremgangsmåde

Rengør fisken.

Vend den i mel og steg på panden i fedstoffet.

Krydr med salt og peber

Afslut evt. stegningen i en forvarmet varm ved 220 gr. I 5-10 minutter.

Sauce:

Sautér de finthakkede skalotteløg og baconterningerne i olivenolie på en pande.

Tilsæt den nedkogte kalvefond og hvidløgene og lad det simre i ca. 10 minutter.

Tilføj koldt smør, så saucen får den ønskede konsistens og smag.

Tilsæt lidt hakke løvstikke.

Efter stegningen anbringes fisken på et varmt fad.

Saucen med de hele hvidløgsfed og bacon  hældes over.

En udsøgt fiskeret fra øverste hylde, der kombinerer det bedste fra havet med kreativitet og finesse. Vi har haft fornøjelsen af at besøge den anerkendte restaurant Sandgaarden i Søndervig, som har delt denne vidunderlige opskrift med os. En ret, der forener kvalitet og smag på en måde, der løfter enhver middag til nye højder – perfekt til både særlige lejligheder og dem, der bare elsker fantastisk mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star