Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk

Pighvar med bacon og hvidløg


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: Sandgaarden, Søndervig

Description

En super lækker fiskeret fra øverste hylde. Vi har her besøgt Sandgaarden i Søndervig som har beriget os med denne skønne opskrift.

Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk Sandgaardens Pighvar med bacon og hvidløg, FriskFangetFisk.dk


Ingredienser

Skaler

1 hel pighvar (ca. 1200 g)

Sauce:
12 fed hvidløg
200 g bacon skåret i terninger
75 g usaltet smør
4 dl kalvefond, der koges ind til 1 dl
2 skalotteløg
½ dl olivenolie eller afklaret smør til stegning
Hakket løvstikke
Salt, peber
Mel til panering

Øvrigt tilbehør efter behag


Fremgangsmåde

Rengør fisken.
Vend den i mel og steg på panden i fedstoffet.
Krydr med salt og peber
Afslut evt. stegningen i en forvarmet varm ved 220 gr. I 5-10 minutter.

Sauce:
Sautér de finthakkede skalotteløg og baconterningerne i olivenolie på en pande.
Tilsæt den nedkogte kalvefond og hvidløgene og lad det simre i ca. 10 minutter.
Tilføj koldt smør, så saucen får den ønskede konsistens og smag.
Tilsæt lidt hakke løvstikke.
Efter stegningen anbringes fisken på et varmt fad.
Saucen med de hele hvidløgsfed og bacon  hældes over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star