< NYHEDER

Frisk Fanget Fisk og festligheder på Torvet i Ringkøbing

FriskFangetFisk.dk deltog på fiskemarkedet i Ringkøbing

Lørdag den 25. maj 2024, blev torvet i Ringkøbing omdannet til en større landingsplads for fisk og skaldyr, da fiskeriet fra Hvide Sande indtog byen under arrangementet »Smagen af Vest«.

Vi kunne glæde os over en succesfuld afvikling med mere end 1.500 besøgende, der aktivt deltog i festlighederne, som bød på en række spændende aktiviteter for børn og voksne samt flere velsmagende kulinariske oplevelser.

Dagens højdepunkt var uden tvivl fiskeauktionen, hvor friske fisk fra Hvide Sande blev solgt til højestbydende og derudover sørgede en live-optræden med musik på scenen for, at skabe en festlig og hyggelig atmosfære der understøttede hele arrangementet ganske fint. Musikken bandt begivenheden sammen og tilføjede en ekstra dimension af glæde og fællesskab til den allerede livlige markedsdag.

Vi var klar med »Friskfangetfisk.dk« og stod for serveringen af »Verners Havtaskegryde«, der var tilberedt af den erfarne fiskeskipper Verner Møller Jensen fra »FriskFangetFisk.dk«

En gryderet, der var en Michelin-stjerne værdig og som blev taget rigtig godt imod af de mange besøgende, som også havde mulighed for at smage på Hvide Sande Rejer, flamberet i Stauning Whisky af kokken Bent Gråkjær.

En anden kulinarisk oplevelse blev præsenteret af kokken Jesper Krabbe, som tilberedte havkat over bål. Dette imponerede også de mange fremmødte med sin autentiske og rustikke tilberednings-metode.

Arrangementet »Smagen af Vest« har endnu engang vist sig som en fantastisk måde at fejre og fremme de lokale fødevarer på. Med over 1.500 besøgende på torvet i Ringkøbing var det tydeligt, at interessen og opbakningen til fiskeriet og vores lokale råvarer er stor.