Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
En smuk nytårsforret bestående af pocheret torsk anrettet på en bund af lynstegt squash, omkranset af en cremet dildsauce og pyntet med friske citronperler, tomatconcassé og brøndkarse – en elegant og velsmagende servering.

Pocheret torsk med skilt dildsauce


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: Thomas Rahbek Sloth

Description

En smuk nytårsforret bestående af pocheret torsk anrettet på en bund af lynstegt squash, omkranset af en cremet dildsauce og pyntet med friske citronperler, tomatconcassé og brøndkarse – en elegant og velsmagende servering.


Ingredienser

Skaler
  • 400 g torskefilet
  • ½ liter piskefløde
  • 1 bundt dild
  • 2 citroner
  • 1 tomat
  • 50 g citronperler
  • 2 squash (en grøn og en gul)
  • Olivenolie til stegning
  • Salt og peber
  • Brøndkarse til pynt

Fremgangsmåde

Start med at skære tomaten i både, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Skær squashen i strimler og lynsteg dem kort på en varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Bring piskefløden i kog i en gryde, og tilsæt saften fra citronerne. Når saucen bobler kraftigt og tykner, tages gryden af varmen, og hakket dild tilsættes. Smag til med salt og peber. Skær torskefileten i fire lige store stykker og pochér dem i vand lige under kogepunktet i cirka 8 minutter.

Anret de lynstegte squash midt på tallerkenen, placer den pocherede torsk ovenpå, og hæld dildsaucen rundt om. Pynt med tomatconcassé, citronperler og brøndkarse.

Menu
Sidebar
0 varer Kurv