Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Frisklavede muslinger i smagfuld tomatsauce, en nem ret klar på 20 minutter

Hannes muslinger i tomatsauce


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen anmeldelse

  • Forfatter: Hanne

Description

Meget let opskrift på muslinger i tomatsauce – meget let at lave
Servering: 4 – tid: 20 min

Hannes muslinger i tomatsauce


Ingredienser

Skaler
  • 1 kg. Blåmuslinger
  • 4 spsk. solsikkeolie
  • 45 hakkede fed hvidløg
  • 12 dl. Hvidvin
  • 2 dåser hakkede tomater
  • Salt
  • Peber
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Blåmuslingerne renses. Kassér de muslinger, som ikke er lukkede.

Svits hvidløg i olien, tilsæt tomater, hvidvin, salt og peber og lad det simre 5-10 minutter. Herefter kommer du de friske muslinger i suppen, rører rundt og lader det dampe under låg ca. 10 minutter indtil muslingerne har åbnet sig. Kassér nu de muslinger, som ikke har åbnet sig. Pynt med frisk basilikum og server med et godt brød og et glas kold hvidvin.

Menu
Sidebar
0 varer Kurv