Beskrivelse
FRISKFANGET HAVKAT SKÅRET TIL FILET. 1000 G
(Anarhichas lupus)
Havkatten indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer.
Havkatten er særligt rig på jod og selen, og den har et højt indhold af E-vitamin.
Fangstmetode: Trawl-fiskeri/havfiskeri
Oprindelse: Nordatlanten
Fangstområde: FAO27
Produceret i: Hvide Sande – Danmark
Havkatten er håndfileteret og klar til brug ved modtagelsen.
KAN FRYSES
Holdbarhed : Opbevares den friske fisk ved 0-2 grader kan den holde sig frisk i ca. 3 dage. Opbevares fisken ved 3-5 grader i køleskabet opfordrer vi til at benytte fisken indenfor 24 timer efter levering. Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr.
Husk optøning i køleskab
Opbevaring : Opbevares i køleskabet ved 0-5 grader. Fisken kan nedfryses.