Beskrivelse
Store flotte jomfruhummere – delikate og dekorative.
(Nephrops Norvegicus)
Jomfruhummeren er et mindre og meget slankere krebsdyr end hummeren. Den er mere spinkel og gul til lyserød med to lange smalle klosakse, der er lige lange og besat med små hvide torne. Den kaldes også dybvandshummer.
Tilberedning:
Kødet er fast, magert og hvidt med en svag lyserød farve på ryggen. Kødet er “finere” i konsistensen end hummerens kød. Jomfruhummere smager fantastisk direkte på grill med lidt hvidløgssmør og citron.
KAN FRYSES
Fangstmetode: Trawl/havfiskeri
Oprindelse: Danmark
Fangstområde: FAO27
Holdbarhed : Opbevares jomfruhummerne ved 0-2 grader, kan de holde sig friske i ca. 3 dage. Opbevares jomfruhummerne ved 3-5 grader i køleskabet, opfordrer vi til at benytte dem indenfor 24 timer efter levering.
Ved nedfrysning er holdbarheden 3-6 mdr. Husk optøning i køleskab.
Frysning: Ja
OBS! Kan indeholde spor af sulfitter.