Stenbiderrogn på sprød rugchips med avokado og rødløg

Print

Stenbiderrogn på sprøde rugchips med avokado og rødløg
Description
En frisk og sprød forret med sprøde rugbrødschips, cremet avokado og saltet stenbiderrogn – toppet med rødløg, purløg og en klat fyldig cremefraiche. En forårsklassiker med masser af smag og tekstur.
Ingredienser
Skaler
-
300 g stenbiderrogn
-
2 stk. avokado
-
6 skiver rugbrød
-
1 rødløg
-
1 dl cremefraiche 38 %
-
1 bundt purløg
Fremgangsmåde
-
Forbered rugchips:
-
Rist rugbrødsskiverne i ovnen ved 180 °C til de er sprøde – ca. 10–12 min.
-
Afkøl på rist, så de bliver ekstra sprøde.
-
-
Klargør fyld:
-
Skær avokado i tynde skiver.
-
Pil rødløget og skær det i fine ringe.
-
Hak purløg fint.
-
-
Anretning:
-
Læg sprøde rugchips på et fad.
-
Top med skiver af avokado og en skefuld stenbiderrogn.
-
Pynt med rødløg, purløg og en lille klat cremefraiche.
-