Direkte fra kutter/auktion til dig

Nogle af vores fisk kommer fra RI468 Juli-Ane fra Hvide Sande. Det er Verner Møller og Johan Løvendahl Nielsen, som sammen med de øvrige folk ombord sørger for den bedste kvalitet hver gang. Fiskeriet foregår primært på Nordsøen.

Derudover vælger vi også selv fisk på de danske fiskeauktioner, så vi kan sikre den bedste kvalitet til forbrugeren.

Vestfisk forarbejder dine fisk

Hør historien om Vestfisk og se, hvordan dine fisk forarbejdes:

FANGSTOMRÅDER

Under hver art i webshoppen, vil du se en betegnelse startende med FAO efterfulgt af et tal. FAO står for Food & Agriculture Organization og er et organ under FN, som arbejder for at fremme bæredygtig udvikling af landbrug og fiskeri. Nummeret fortæller hvilket havområde, fiskeriet foregår. Hovedparten af fiskene fra FriskFangetFisk kommer fra FA027.

Du kan se inddelingen af verdenshavene på dette kort:

Danskopdrættet laks

Al fersk laks hos os kommer fra danskopdrættede laks, som sikrer maksimal hygiejne og kvalitet. Der er lagt vægt på at drive en bæredygtig produktion og at give laksene så naturlige levebetingelser som muligt. Laksene er medicin-, orme- og parasatfrie hele året.

Dansk lakseopdræt på land kontra norske burlaks:

Se klip fra FOOD MAGASINE Bitz & Frisk. Her får du forskellen mellem de forskellige opdrætsmetoder beskrevet af Christian Bitz.

Den bedste kvalitet til dig

Med mange års erfaring i fiskeopkøbsbranchen kan vi altid sikre dig den bedste kvalitet og pris. Fisken kommer direkte fra kutteren til forarbejdning – hvilket også foregår i Hvide Sande.

Efter dette pakkes fisken kølesikkert til afhentning af Xpressens fødevaregodkendte varebiler – og du modtager din fisk næste dag. Stillet på køl i hygiejnisk og fødevaregodkendt emballage.

Hovedparten af vores fiskearter er fanget iht. MSC certificering – læs mere om MSC certificeringen her.